Bel ons op +31 (0)26 339 72 67
Bereikbaar tot 17.00 uur

Deel dit artikel

Jouw stal is jouw meesterwerk!

Er is veel aan de hand aangezien er veel wordt van jou als pluimveehouder. De tendens in de berichtgeving blijft veelal negatief en daarnaast. Het sentiment onder de bevolking is al niet veel beter. Jouw imago wordt stelselmatig ter discussie gesteld, terwijl je eigenlijk niet voldoende wordt gehoord. Men heeft geen oog voor hetgeen je allemaal onderneemt. Aangezien de algemene perceptie niet aansluit bij de werkelijke inspanningen die jij dagelijks levert vanuit jouw professie en vakmanschap. Jouw stal is jouw meesterwerk! Toch?

De Pluimveesector is een uitermate innovatieve sector en als pluimveehouder ben je continue op zoek naar oplossingen om stapjes vooruit te blijven zetten. Om te voldoen aan de gestelde wet- en regelgeving en een goede buur te zijn voor de lokale samenleving.

Al met al is de lokale samenleving zich er onvoldoende van bewust dat jij een bevlogen ondernemer bent die er alles aan doet om stof, geur en ammoniak steeds verder te verlagen. Niet alleen in het belang van deze buitenwacht, maar ook vooral voor de gezondheid en welzijn van jouw dieren.

Toon aan dat je van dag tot dag hier gerichte sturing aan geeft. Anderzijds, vind een manier om al jouw inspanningen zichtbaar te maken. Ben je bijvoorbeeld in staat om de directe effecten van van een nieuwe managementstijl of een nieuw innovatief product in jouw stal te controleren?

Gewoonweg, de dagelijkse inzichten en resultaten van de voorwaartse stappen die jij neemt om tot betere resultaten te komen.

Door continue real time waarden te meten in jouw stal!

Op ieder gewenst moment inzage in de waarden die ontstaan. Iedere beslissing die je doorvoert of ieder experiment dat je uitrolt om positieve uitkomsten te realiseren. Met als gevolg dat alles wat je doet, direct zichtbaar wordt in jouw dashboard. Om daarnaast meer grip te krijgen op het inrichten van jouw proces en verdere besluitvorming.

Positieve uitkomsten zijn natuurlijk fijn en dienen te worden geborgd. Echter negatieve uitkomsten geven een directe aanwijzing voor verdere sturing binnen jouw processen. De input voor jouw eigen bedrijfsvoering heb jezelf weer in handen. Kortom de data die we meten binnen jouw stal is overigens ook van jou!

Stalmeesters biedt een zeer gerichte oplossing. Waardoor we samen kijken hoe deze resultaten behaald kunnen worden en biedt de mogelijkheid om ervaringen te delen met collega’s binnen de sector.

Dit met de bedoeling om met elkaar en van elkaar leren om zo snel mogelijk te groeien naar de meest positieve resultaten.

En doordat we die gaan realiseren, gaan we dat ook vertellen! Omdat Stalmeesters vindt dat de samenleving haar perceptie moet kantelen. Zij moet weten hoeveel inspanningen jij levert om jouw maatschappelijke bijdrage te leveren. Daarnaast moeten zij weten hoeveel innovaties er worden gelanceerd om nog weer betere resultaten te behalen. En bovendien moeten zij weer weten dat jij een goede buur bent! Gericht op duurzaam rendement vanuit jouw vakmanschap!

Word jij ook een Stalmeester?

We nodigen jou van harte uit voor een gezellig gesprek aan onze keukentafel op het Fijnstof Event! Dan kunnen we alvast de eerste ervaringen met elkaar delen!

Wij zijn het platform dat alle partijen verbindt die gericht zijn op duurzaam ondernemen en een constructieve samenwerking om te komen tot de beste resultaten en de meest relevante innovaties. Altijd op basis van jouw input en die van jouw vakbroeders!

Meer weten over, jouw stal is jouw meesterwerk! Lees hier verder.

 

Blog

Collectief goed ondernemerschap zichtbaar maken! 

Onafhankelijk als collectief, goed ondernemerschap zichtbaar maken! Er is vandaag de dag veel aan de hand in de wereld. Er moet van alles worden

Blog

Hetzelfde water nog een keer naar de zee dragen?

Tijdens de vakantie hoorde ik ons aller Bert van Leeuwen op Radio 2 vertellen over een nieuw seizoen van het Familiediner. De interviewer gaf

Blog

ALLES OF NIETS

Verwarring, Angst, Boosheid en Confrontatie. Wat kun je anders hoor ik ze zeggen. En ja…, wat zou uw eigen reactie zijn, wanneer u op