Geschreven door: Iman de Zwarte op 15 februari 2021
6 min

Beeld ondersteunt de feiten

Het kan u niet ontgaan dat er nog steeds veel discussie is over de uitstoot van stallen en hoe daar een beeld van te krijgen. Juist afgelopen week nog, komt Carola Schouten met een mededeling dat het online meten van emissies toch echt de toekomst wordt.

Een toekomst die volgens Carola Schouten dus aanstaande is. Maar wij en (u als toekomstig Stalmeester) zijn van mening dat die toekomst waarschijnlijk allang een feit is en nu slechts wordt vertraagd door gebrek aan verbeeldingskracht (niet alleen bij Carola Schouten). Immers het is altijd de verbeelding van een betere toekomst geweest die de mensheid steeds weer de daadkracht geeft en een stapje verder bracht.

Online meten van emissies is de toekomst

Begrijp ons goed: Een Stalmeester ziet en onderschrijft het nut en de noodzaak van een blijvende discussie over emissies van de veehouderij. Niet voor niets lanceert Stalmeesters daarom een online platform waar de gebruiker niet alleen zijn verzamelde meetwaarden bewaart, maar waar hij die meetwaarden ook kan delen om daarover te discussiëren met vakgenoten en erfbetreders zodat discussies veel breder en effectiever gevoerd kunnen worden. En bovenal, precies op de plek waar het gebeurt, in de stal.

 

Een heel nieuwe ontwikkeling betreft de combinatie van camerabeeld en meetwaarden. Stalmeesters is van mening dat meetwaarden zonder camera-beeld vergelijkbaar is, als proberen te lopen op een 1 been. Camerabeelden van Stalmeesters zijn niet zomaar plaatjes of filmpjes. Camerabeelden van Stalmeesters zijn bijzonder, intelligent en voorzien van lerende software. Samen met sensor waarden geven deze camerabeelden letterlijk beeld aan uw verbeeldingskracht en bovenal ondersteunt het uw VAKMANSCHAP en VISIE.

   

Deze week installeren wij het eerste intelligente beeld- en sensor systeem

Wie volgt?

Heeft u interesse of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op, dit kan per mail: hello@stalmeesters.nl of  bel 026-3397266.

 

Wilt u weten waar Stalmeesters zich voor inzet? Lees hier verder

Wilt u op de hoogte blijven, like dan onze Facebook pagina!

Geschreven door:
Iman de Zwarte