Stalmeesters | Uniforme taal voor de boer

Een standaardpakket sensoren (fijnstof, ammoniak en CO2) om uw stalklimaat realtime in kaart te brengen. Eenvoudig modulair uit te breiden voor inzichtelijk procesbeheer.

Fijnstof

Als je weet wanneer en hoe het ontstaat, krijg je vast nieuwe inzichten.

Ammoniak

Wanneer je dagelijks kunt testen en resultaat ziet door een lagere waarde, wat zou dat waard zijn?

CO²

Welke invloed zou een ideaal afgestemd CO2-management kunnen hebben op het resultaat?

Maatwerk

Wij bieden ook maatwerk oplossingen zoals bijv: Temperatuur, Water, Elektra, Camera's

Samenwerken in 5 stappen

Inventarisatie & locatiebepaling

Om ervoor te zorgen dat we minimaal aanwezig te hoeven zijn in en rondom jouw stal komen we graag bij jou op locatie. Om samen te kijken waar we de Stalmeesters Box het beste kunnen plaatsen.   Tevens kunnen ter voorbereiding op de installatie vast rekening houden met jouw planning en stalinrichting. En natuurlijk zijn wij geïnteresseerd om van jou te horen wat jou bezighoudt en wat je graag met collega-pluimveehouders zou willen bespreken.

Installatie

Op basis van de inventarisatie komen wij op het afgesproken tijdstip langs om de materialen te bevestigen en de luchtstroom te koppelen aan onze Stalmeesters Box.   We gaan natuurlijk ons best doen om jou niet in de weg te lopen, netjes te werken en minimaal te struikelen over je kippen. Desgewenst zijn wij ook in staat om ‘over eieren te lopen’.

Stalmeesters geeft waarde

Activering dashboard Stalmeesters

Wanneer we de box en de benodigde techniek hebben geïnstalleerd, kunnen we starten met de activatie van jouw stal.   We zullen jouw sensor-pakket online gaan koppelen met jouw ingerichte dashboard. Nadat we deze activatie hebben afgerond, zul je direct de metingen van jouw stal kunnen zien. Natuurlijk helpen we je bij het opstarten van je dashboard. En hebben we altijd tijd om je rustig antwoord te geven op iedere vraag die je nog hebt. Bij voorkeur met een lekker bakje koffie.

Analyse data & evaluatie

Op basis van de metingen in jouw stal kun je interessante trends gaan ontdekken. Die je naar alle waarschijnlijkheid vaak kunt terugvoeren naar de dagelijkse processen in je stal.   Je zult misschien versteld staan nu je visueel inzichtelijk krijgt wat er allemaal gebeurt en waar je wellicht direct invloed op kunt uitoefenen. Wanneer je hier vragen over hebt. Wij staan altijd tot jouw beschikking om met jou de gemeten resultaten te evalueren en samen te kijken welke procesverbetering je mogelijk kunt gaan testen en meten.

Data delen met collega's

Wanneer jij bereid bent om jouw data te delen met je collega-pluimveehouders, krijg jij ook inzicht in de data die zij willen delen.   Hierdoor kunnen we met elkaar kijken waar de verschillen zitten. Dit kan mogelijk snel leiden tot logische verklaringen die je direct zou kunnen toepassen in je eigen stal. Jullie staan iedere dag in je eigen stal, zijn expert op het gebied van pluimvee en kunnen samen sneller naar oplossingen komen die toetsbaar en toepasbaar zijn binnen jullie dagelijkse praktijk. Wanneer je groep die deelt groter maakt, zullen mogelijkheden en suggesties tot verbetering steeds sneller in beeld komen. Tevens geeft het jullie als pluimveehouders een indicatie hoe jullie als sector werkelijke presteren en welke verbeteringen jullie zelf al hebben gerealiseerd.

Download de gratis whitepaper

Graag wat meer inzicht in wat we doen? Download onze gratis whitepaper!

    Download