Live stal-beeld voor sneller inzicht!

Inzichtelijk beheren en ordenen van gegevens is van groot belang om tot de duidelijke indicaties te komen op basis waarvan de juiste beslissingen kunnen worden genomen. Zelden is er namelijk sprake dat slechts 1 incident of parameter een onderliggend probleem veroorzaakt. Het is de kunst om de vroege waarschuwing zo snel mogelijk te kunnen signaleren. 

Stalmeesters heeft naast haar stal-parameters het concept uitgebreid met een smart camera system. Met deze lerende camerasoftware leggen we de koppeling tussen stal-beeld en stal-parameters, waardoor oorzaak en gevolg nog sneller inzichtelijk worden. Het geeft nog meer gedetailleerde inzichten, waardoor een optimale sturing nog beter wordt ondersteund. 

Samen observeren we steeds slimmer! 

Het camerasysteem van Stalmeesters is voorzien van lerende software, waardoor we kunnen leren hoe deze moet reageren op verandering van bijvoorbeeld vorm en kleur. De verdeling van dieren in een stal kan veel informatie geven over strooiselkwaliteit, ventilatie en welbevinden. Ook het tellen van eieren per band behoort tot de mogelijkheden met toekomstig ook informatie over de vorm en kleur van de eieren.  

Het systeem reageert actief op diverse parameters en bewaart een tijdframe aan beelden waar een afwijking binnen deze parameters wordt gesignaleerd. Tevens kan een notificatie worden verstuurd, zodat u direct kunt waarnemen wat het incident mogelijk heeft kunnen veroorzaken.

Cloud based

Alle relevante beelden worden bewaard in de cloud. Hierdoor is het systeem in uw stal eenvoudig en betaalbaar op te schalen met additionele camera’s en zijn nieuwe features eenvoudig toe te voegen aan uw account. Het wisselen van de harddisk is verleden tijd.

Cybersecurity

Jarenlange expertise en een team van experts zorgt voor een beveiliging van uw omgeving.

Stalmeesters is authorized partner van Eagle Eye

Ook geïnteresseerd in een Stalmeesters Smart Camera in jouw stal?